Välkommen till vår hemsida

123301746_10158741349503158_1885296666894624141_o 

 

Vi heter Anna och Andreas Wretström och bor i ett 338m2 stort hus med 3000m2 inhängnad trädgård, i Knutby ca 4 mil från Uppsala. 

Tillsammans med oss i huset bor också våra minityrbullterriers Emmy född 2009, Ada född 2010, Rossi född 2011, Lovis född 2014, Rubina född 2019 och Fred född 2019.
Ada kommer från Kennel Snakecharmer's bullies i Finland, hon är mor till Lovis och mormor till Rubina, Rossi, vår importerade hane, kommer ifrån Kennel Potsu De Notsu i Estland.

Våra övriga avelshundar lever sina liv hos sina respektive familjer.
Vår uppfödning startade med Gummibullens Isadora Gulliver "Isa" som var vår första miniatyrbullterrier. Hon föddes 2001 och kom ursprungligen från Kennel Gummibullen, där hon var uppfödd av Iréne Johansson & Claes-Göran Tyberg. Vi hade förmånen att få köpa henne av Gunnar Strömbert, Kennel Warmaster som fått Isa som en parningsvalp. Isa hade också sin första kull med valpar hos Kennel Warmaster.
På detta viset så har vi både Kennel Warmaster och Kennel Gummibullen att tacka för våran Isa!
Hon var är en mycket pigg, sund, alert och sprallig tjej, Hon är även den som gav oss idén till vårt kennelnamn Isabull's. Vi hade den stora glädjen att få ha henne i 15,5år.

 
Vår kennel är en liten kennel med uppfödning helt i hemmiljö, vi är också för tillfället den längst aktiva kennel av rasen i Sverige idag. Vi ser våra hundar som familjemedlemmar och de deltar glatt i alla aktiviteter som sker i vårt hem. De valpar som föds upp av oss vänjer sig på så sätt vid alla ljud som förekommer i ett vanligt hem. Vi har även förmånen av att ha skogen runt knuten och kan på så sätt tillbringa en hel del tid med promenader och aktiviter i skog och mark.
Vår uppfödning sker i liten skala och vårt mål och önskan är att föda upp friska, sunda familjehundar.
 
Våra valpar säljs registrerade i Svenska Kennelklubben, veterinärbesiktigade, avmaskade, vaccinerade och har Dolda Fel försäkring.
Vi följer SKKS regler och rekommendationer samt hälsotestar våra avelsdjur enligt Svenska Bullterrierklubbens rekommendationer.
 
Vi ställer ut aktivt på både SKK, Terrierklubbens och rasklubbens utställningar.
 
 
 
 
För senaste nytt och att följa vår vardag så besök oss gärna på facebook och instagram!
Välkommen att kontakta oss för mer information om vår kennel, våra hundar och rasen!
 
 
Anna & Andreas Wretström
 
 
 
 
 

Isabull's på Social Media


Isabull's Instagram
Isabull's på Facebook